Rejčel Holis
“Odmahni rukom i kreni dalje”

Svetski poznata blogerka, Rejčel Holis, napisala je inspirativnu knjigu “Odmahni rukom i kreni dalje” koja će prijati svakoj ženi. 

Rejčel potpuno iskreno piše o svom životu i nesigurnostima u vezi sa majčinstvom, svojim telom, seksualnošću, pisanjem i alkoholom. 

Otkrivši stvari koje se dešavaju mnogima od nas, ali se o njima ne priča, Rejčel je osvojila srca milionima svojih podržavaoca. Ne ustručavajući se, predstavlja nam haotičnu stranu svog života zbog koje se vrlo često osećala bezvredno i bezuspešno. Ona to čini na zabavan i duhovit način, ponekad prekorevajući sebe, a sve sa ciljem kako bi uverila sve žene do kojih dopre njena priča da mogu postati samouverene i srećne.

Lekcija koju sam ja dobila od Rejčel je da ne budem previše stroga i kritična prema sebi, da radim predano i iskreno ono što volim ne misleći šta će drugi misliti o meni i mom radu i da nikada ne odustajem!

Verujem da ćete i vi pronaći vašu lekciju u ovoj knjizi i odmahnuti rukom za nebitne stvari i ljude u vašem životu i krenuti ponosno dalje.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

© 2023. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]