Robert Grin
“Majstorstvo”

Robert Grin je napisao fantastičnu knjigu o oblikovanju uma i života u potrazi za majstorstvom. Majstorstvo se postiže kada  postanemo najbolji u onome što radimo, šta god to bilo, a to možemo ostvariti oponašajući najbolje ljude iz svoje struke.

Robert Grin je u ovoj knjizi predstavio svoje dugogodišnje istraživanje analizirajući živote majstora iz prošlosti kao što su Čarls Darvin, Bendžamin Frenklin, Albert Ajnštajn i Leonardo da Vinči, kao i intervjuišući savremene majstore. Robert Grin proučava mudrost kroz vekove kako bi otkrio tajnu genijalnosti. 

Do majstorstva se dolazi transformacijom svesti, razbijanjem starih uverenja i navika kako bi se oslobodilo mesto za nove ideje i perspektive. Grin smatra da nam je svima dostupan put do majstorstva ako smo spremni da uložimo svoje vreme, trud, da pronađemo svog mentora, da se odreknemo komfora i učimo, kako na svojim uspesima tako i na greškama. 

Ako želite da saznate šta vam je potrebno da biste postali majstor u svom poslu, nema bolje knjige od ove. I sigurna sam da ću joj se i ja i vi više puta u životu vraćati kako biste saznali da li ste na pravom putu.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

© 2023. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]