Jan-Filip Zendker
“Šapat senki”

Tvorac knjige “Osluškivanje srca”, Jan-Filip Zendker, donosi nam uzbudljivu i napetu priču “Šapat senki” u kojoj glavni junak bežeći od sopstvenih demona, pokušava da razreši ubistvo koje će ga odvesti na put isceljenja i ljubavi.

Pol Libovic, američki iseljenik u Kini, nekada uspešan u poslu, srećan čovek, voljen muž i brižan otac, doživljava najgoru životnu tragediju – gubitak deteta, a zatim gubitak ambicije, volje za životom i krah braka. On živi život u boli u konstantnom strahu od zaborava koji je srodnik smrti. 

Iako je nerado sklapao prijateljstva sa nepoznatim ljudima, poznanstvo sa Elizabet Oven, uplešće ga u istragu o ubistvu njenog sina i odvesti do mračnih tajni sakrivenih ispod bogatstva savremene Kine. Novac i moć u rukama pogrešnih ljudi doveli su do korupcije pravosuđa i zla. Svaki pokušaj isterivanja pravde, završavao se trajnim ućutkivanjem. 

Pol i njegov najbolji prijatelj, detektiv Dejvid Džang, vođeni senkama svoje prošlosti, hrabro ulaze na mračna vrata kineskog podzemlja i bore se za pravdu i istinu. Paralelno sa ovom krimi pričom, razvija se ljubavna priča u kojoj će emotivno paralisani Pol skinuti okove i oporavljeno, nastaviti svoj život dalje..

Čitajte s radošću,
Vaša Tatjana

© 2024. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]