Bogdan Stevanović Blogdan
“Obloge od mastila”

Pisanje je piscu lek za dušu, melem za srce, rame za plakanje i rasterećenje za um. Bogdan Stevanović Blogdan svojim rečima stvara obloge od mastila za iskrena i neiskrena prijateljstva, prave i lažne ljubavi, istinu i laž.

Blogdana smo zavoleli čitajući njegove tekstove i razmišljanja na blogu, a potom su oni pretočeni i u prvu knjigu koju je publika s radošću dočekala.

Ljudi koji uđu u naš život obeleže ga i oblikuju. Ova knjiga je napisana Blogdanovim perom iz kojeg su se izlila sva iskustva sa ljudima koje je dosad sreo na svom životnom putu. Blogdanove reči su postale obloge za njegove životne rane.

U ovoj knjizi se definiše moderan život išiban razočaranjima, porazima, prkosom, a isceljivan iskrenošću, prijateljstvom, pravičnošću i iznad svega ljubavlju. Blogdan očajnički želi da svako od nas preuzme odgovornost za svoj život i pažljivo bira način na koji će posmatrati svet u nama i oko nas.

Svi smo nekada bili nezreli, nesigurni, povređeni, razočarani, ranjeni, uplašeni i usamljeni. Zato ćemo se i prepoznati u ovoj intimnoj ispovesti, saosećati i pronaći utehu u njoj. Time će Blogdanova misija biti ispunjena.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

© 2023. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]