Slavimir Stojanović Futro
“Devet”

Slavimir Stojanović Futro je jedan od naših najboljih grafičkih dizajnera. Oprobavši se i u drugoj umetnosti, majstor svog posla, naučen na to da je posvećenost nečemu iz dubine duše, iskreno i istinito, proveren recept za uspeh, Futro piše svoj roman “Devet”.

Kakva je Futrova životna priča! U potrazi za sopstvenim identitetom, vodi nas kroz svoj život potpuno ogoljeno i iskreno i to je ono što vas uhvati već na prvoj stranici romana “Devet” i ne pušta do kraja.

Od trenutka kada je sa devet godina pao na glavu i potpuno izgubio dotadašnje pamćenje, Sava Nikolić, poznati dizajner, ne prestaje da se pita “Ko sam JA?”. Nesvakidašnji događaji koji se nižu u njegovom životu, kao da su testovi na kojima Sava treba da pronađe odgovor na to pitanje i konačno ostvari dugo željeni unutrašnji mir. 

47 fantastičnih ilustracija svetski najpoznatijih dizajnera, Futrovih prijatelja, i isto toliko priča koje oslikavaju njegov život, pisanih jednostavnim, minimalističkim jezikom, učiniće da ne ispuštate ovu knjigu iz ruku.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

 

© 2024. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]