Rafael Žordano
“Drugi život počinje kada shvatiš da imaš samo jedan…”

Šarmiraće vas ovaj roman na prvo čitanje. Lično me je podsetio na knjige “Kaluđer koji je prodao svoj ferari” Robina Šarme i “Jedi, moli, voli” Elizabet Gilbert zbog načina na koji nam se kroz pitku, životnu priču nude alati i korisni saveti kako da učinimo svoj život kvalitetnijim i lepšim.

Kamij je tridesetosmogodišnja žena koja ima sve razloge da bude srećna, ali ona konstantno oseća da joj nešto nedostaje i da joj sreća uvek zamalo izmiče. Ona ima dobrog muža, divnog sina, ali taj unutrašnji osećaj neispunjenosti, potpune ostvarenosti kao poslovne žene, supruge i majke stalno je progoni. Kada se nizom “slučajnosti” Kamij upoznaje sa Klodom, rutinologom, nekonvencionalnim terapeutom i kada joj on nudi neobična uputstva da promeni svoj život, ona pristaje i upušta se u avanturu u kojoj će pronaći put do sebe i svoje suštine.

Ovu knjigu ćete pročitati brzo i lako i pružiće vam osećaj zadovoljstva, sreće i vere da svi možemo da pomognemo jedni drugima. Šta god mislili o knjigama o samopomoći, “Drugi život počinje kada shvatiš da imaš samo jedan” Rafael Žordana je lep podsetnik da treba da budemo pažljiviji, da cenimo male stvari i da preduzmemo neke korake ka dobrim navikama koje mogu da transformišu i oplemene naš život.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

© 2024. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]