Marijana Dragičević
“Rock strana bajke”

Legenda o prokletstvu koje se od davnina nadvija nad gradom Milfordom prenosi se i na sadašnjost pod okriljem sekte i njenih posledica na aktere romana “Rock strana bajke” Marijane Dragičević.

Pred vama je ljubavni roman, ali ne tipičan. Prožet je erotikom, mistikom, fanatizmom, ali i rock and rollom. “Rock strana bajke” napisana je jednostavnim, svakodnevnim jezikom, dijalozi su u autentičnom bjelovarskom stilu, odakle je i spisateljica, stoga se čita lako, ali ne i brzo jer kompleksnost prirode njenih likova čini da zastanemo i zapitamo se nad njihovom osobenošću.

Nekada popularni lokalni grandž band “Ianel” tragično prekida svoju uspešnu karijeru pogibijom dva člana Iana i Nina. Jedini preživeli član, basista Ellak, napušta rodni grad i odlazi daleko od svega i svih. Nakon 23 godine, vraća se u Milford na dan sahrane jedne Ianove bliznakinje-Linneje, koja je iz tada nepoznatih razloga izvršila samoubistvo. 

Druga bliznakinja, Adria, konačno upoznaje idola svog detinjstva, Ellaka. Iako ga je idealizovala, on je baš onakav kakvim ga je zamišljala i maštarila o njemu. Slušajući Ellakove priče oseća se bliže ocu kog nikada nije upoznala, bolje razume svoju majku i njenu hladnu spoljašnjost i, konačno, bolje razume sebe i svoju prirodu.

Dugo čekano poznanstvo budi stara sećanja, pokreće mnoga pitanja, ali i rasplamsava strast i požudu.

U ovom romanu ćete pronaći svašta: i romantiku i erotiku i kriminalnu priču, a sve to upakovano u pitku rock and roll bajku.

Čitajte s radošću,
Vaša Tatjana

 

© 2023. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]