Kevin Kvan
“Suludo bogati Azijci”

Ako vam je potrebna razbibriga i knjiga uz koju ćete se slatko nasmejati i zabaviti, romantična komedija “Suludo bogati Azijci” Kevina Kvana stvorena je za vas.

Priča nas vodi u svet ekstremnog i suludog bogatstva azijskih porodica poreklom iz drevnih loza. Na samom početku knjige nalaze se porodična stabla tri drevne kineske porodice, koja se ukrštaju brakovima iz interesa. Prvih 50 strana moraćete da budete skoncentrisani kako biste pohvatali sve likove.

Glavni protagonisti su njujorški univerzitetski profesori, Rejčel i Nik. Kada Nik bude pozvan u Singapur da bude kum svom najboljem drugu iz detinjstva, on po prvi put vodi Rejčel sa sobom kako bi se upoznala sa njegovom familijom. Ono što Rejčel ne zna, jer je Nik izostavio taj detalj iz svog života, je da on potiče iz izuzetno bogate porodice. Kada kažem izuzetno, mislim nenormalno. To nije jedino iznenađenje koje predstoji Rejčel u Singapuru. Naime, ona nailazi na radoznalost porodica i želju da otkriju njeno poreklo, sumnju u njene namere u vezi sa Nikom, zavist, tračeve i razne spletke. Nikova majka je spremna na sve kako se njen sin ne bi oženio “pogrešnom devojkom”.

Kevin Kvan na sjajan način, rekla bih uživajući, prikazuje megalomansko bogatstvo i igračke mega bogataša-avione, jahte, luksuzne dvorove, skupocenu odeću i nakit..

Ludo ćete zabaviti čitajući ovu Dinastiju na steroidima, ali ćete biti i šokirani time koliko su bogataši sujetni i na kakve su sve spletke i intrige spremni radi ličnih interesa i statusa u društvu.

Čitajte s radošću,
Vaša Tatjana

 

© 2022. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]