Dženi Kolgan
“Mala knjižara srećnih krajeva”

Biti okružen knjigama, čitati ih i preporučivati drugima nešto je najlepše u mom životu. Svaki dan proveden uz knjigu bogatiji je od bilo kog drugog dana. Knjige su naši učitelji, psiholozi, utešitelji i najbolji prijatelji. Autorka, Dženi Kolgan, ovu knjigu posvećuje čitaocu i zaista se tako osećate dok je čitate.

Glavna junakinja romana“Mala knjižara srećnih krajeva”, Nina, je bibliotekarka zaljubljena u svoj posao. Kada se njena voljena biblioteka zatvori, ona pokušava da vrati svoj mir i ponovo radi ono što najviše voli. Nekada je potrebno da nam se u životu dogode padovi, kako bismo učinili veći korak koji će nas odvesti na mesta o kojima nismo ni sanjali. Tako je i Ninin otkaz došao kao blagoslov. Ona se odvažuje i odlučuje da kupi staromodni kamion i u njemu napravi knjižaru koja će moći da dopre do raznih krajeva, ljudi i njihovih srca. A taj put ju je odveo još dalje, najdalje..do sopstvenog srca.

Ono što se meni, svidelo u ovoj knjizi je ljubav koju Nina i ja delimo prema knjigama i želja da tu ljubav proširimo i delimo. Ljubavna priča koju Nina doživljava u svojoj knjiškoj avanturi dodatno će ogrejati vaša srca ovog leta.

Čitajte s radošću,
Vaša Tatjana

© 2023. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]