Doli Olderton
“Sve što znam o ljubavi”

Svima vam je sigurno zapala za oko ova naslovnica sa išaranim rečima. Dobar marketinški trik i dobra fora. Baš tako bih ja okarakterisala i ovu knjigu. 

“Sve što znam o ljubavi” tridesetogodišnje kolumnistkinje Doli Olderton je zabavna, na momente smešna, na momente jadna, a pomalo i korisna autobiografija. Upravo takva su iskustva koja nam pripoveda autorka od ranih tinejdžerskih dana do prve zrelosti, rekla bih prizivanja pameti. Jer ona je prošla baš kroz sve gluporije mladosti na koje možete da pomislite. Od prvih opijanja i blamiranja zbog toga, preko nepromišljenih izbora momaka i seksa, do suludih poteza kao što je na primer vožnja taksijem u drugi grad u sred noći, sama, u očajničkoj potrazi za provodom i zabavom, koja se završava tragikomično. 

Između poglavlja budalastih iskustava kojima ćete se smejati, autorka prepliće razne svoje slasne recepte. 

Ono što je toplo i nadvija se nad sudbinu ove devojke koju ćete kroz smeh i treskanje ramenima i sažaljevati je lepota ženskog prijateljstva koje je iznad svega i svih! Nešto najvrednije što žena u mladosti može da poželi, stekne i ima.

Ovaj bestseler Sunday Timesa i dobitnik nagrade The National Book Award knjiga je o usponima i padovima, čitaj “treskovima” jedne mlade žene. Ono što jeste kupilo toliku publiku je iskrenost Doli Olderton u iznošenju iskustava kojih se ne ponosimo i koje se ustručavamo da podelimo i sa najbližima, a kamoli sa milionskim auditorijumom. Sigurna sam da će se mnoge mlade žene pronaći u ovoj ogoljeno iskrenoj knjizi i nasmejati ludostima svog sazrevanja.

Čitajte s radošču,
Vaša Tatjana

© 2023. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]