Arijel Ford
“Tajna srodnih duša”

Arijel Ford nam u svojoj knjizi “Tajna srodnih duša” pokazuje da svako u bilo kom životnom dobu može da nađe svoju pravu ljubav. Nudi nam niz tehnika koje je i sama primenila i u svojoj četrdeset i četvrtoj godini pomoću zakona privlačenja pronašla svoju srodnu dušu.

O zakonu privlačenja se mnogo pričalo poslednjih dvadesetak godina. Tome je značajno doprineo svetski hit film “Tajna” u kom naučnici, autori i filozofi predstavljaju tajnu srećnog i uspešnog života. Film je odličan način da se upoznate sa zakonom privlačenja, ukoliko do sada niste.

Zakon privlačenja funkcioniše, pojednostavljeno rečeno, u tri koraka: traženje, verovanje i primanje. Samo što nije sve tako jednostavno. Da bismo bilo šta u životu dobili, nije dovoljno samo meditirati i vizualizovati željeno, potrebno je, između ostalog, preduzeti akciju u bilo kojoj oblasti života. 

Ova knjiga nije magični štapić kojim ćete učiniti čudo, ali može vam pomoći da pripremite svoje srce za osobu koja zaslužuje da joj bude poklonjeno.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

© 2023. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]