Elizabet Gilbert
“Velika čarolija”

Elizabet Gilbert je doživela svetsku slavu svojim senzacionalnim romanom “Jedi, moli, voli” prodatim u 10 miliona primeraka. Teško je bilo ponovo sesti i pisati nakon ovakvog vrtoglavog uspeha. “Velika magija” je jedna od knjiga koje su usledile.

U ovoj knjizi Elizabet želi da pomogne čitaocima da žive kreativno, vođeni radoznalošću, a ne strahom. “Velika magija” je neka vrsta priručnika sa univerzalnim težnjama koje se osećaju usko ličnim. Podeljena je u šest celina: hrabrost, očaranost, dozvola,istrajnost, poverenje i blaženstvo.

Imamo li hrabrosti da iznesemo u svet blago koje je skriveno u nama?
Lov na skriveno blago u nama je tajna kreativnog života.
Kada ispoljimo našu kreativnost, to je najbolji način da živimo  ispunjavajući život.

Elizabet Gilbert  poziva sve kreativne ljude da s radošću i bez straha prihvate svoje stvaralačke sposobnosti i ideje kao poklon iz univerzuma i da krenu da ih realizuju. Ona ohrabruje kreativce da ne misle o zaradi niti o prijemu publike, nego da gledaju na svoju kreativnost kao na legitimnu stvar.

Elizabet ovom knjigom daje dobre savete kako da nađemo malo vremena u životu da radimo nešto u čemu stvarno uživamo, bez ikakve druge namere, osim da uživamo u tome.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

© 2024. Sva prava zadržana.

[mc4wp_form id="278"]